Bacis beurstrolley 

BASIC is het basismodel van dit merk. Het lijkt op een gewone trolley door het handvat. Daarnaast kan dit model rondom overal bedrukt worden. Met deze beurstrolley geeft u aandacht aan het milieu en aan het gebruiksgemak van de bezoekers van de beurs.

Getoond: 1 - 1 van 1 resultaten
beurstrolley go trolley bedrukt 893-BASIC
beurstrolley go trolley bedrukt 893-BASIC
beurstrolley go trolley bedrukt 893-BASIC
vanaf 50 stuks

GO-Trolley BASICgo trolley basic
BASIC is het basismodel van dit merk. Het lijkt op een gewone trolley door het handvat. Daarnaast kan dit model rondom overal bedrukt worden. Met deze beurstrolley geeft u aandacht aan het milieu en aan het gebruiksgemak van de bezoekers van de beurs. Alles kan namelijk worden verzameld in deze handige trolley, zoals flyers, giveaway, brochures, etc. Vergroot uw naamsbekendheid en versterk uw merk met deze trolleys.

Go-Trolley BASIC bedrukken
De beurstrolley is geheel te bedrukken. Hoe de beurstrolleys er uit komen te zien bepaalt u zelf! Opvallen met deze handige trolleys is gegarandeerd. Uw slogan, huisstijl en nog veel meer kan allemaal op de trolley bedrukt worden. Met de Duitse print kwaliteiten zal dit zonder twijfel professionaliteit uitstralen. De levertijd van deze trolleys bedraagt ongeveer 8 tot 10 weken.

Specificaties

Dit model heeft dezelfde grootte als de andere trolleys, namelijk 20 x 30 x 55 cm. Het maximale gewicht is 20 kg, wat betekent dat deze meer kan hebben dan het ECO en het ONE model. Dit is het ideale model als u op zoek bent naar een trolley met een plastic handvat voor een comfortabele grip. Op de bovenkant van de box zit een opening, waar de brochures en giveaways ingestopt kunnen worden, zodat de gebruiker thuis op zijn/haar gemak alles terug kan lezen.

Lees meer over BASIC beurs-trolley >>