Eco-beurstrolley 

 

De Go-Trolley ECO is één van de producten van dit populaire merk. Deze ecologische beurstrolley is nóg milieuvriendelijker dan de andere modellen. Dit komt doordat het hele product van papier is gemaakt, zelfs het handvat. Enkel de wieltjes zijn niet van papier!  De beurstrolley kunt u helemaal rondom laten bedrukken aan de hand van uw wensen. 

Getoond: 1 - 1 van 1 resultaten
beurstrolley bedrukt van karton  893-ECO
beurstrolley bedrukt van karton  893-ECO
beurstrolley bedrukt van karton  893-ECO
beurstrolley bedrukt van karton  893-ECO
beurstrolley bedrukt van karton  893-ECO
vanaf 50 stuks

Go-Trolley ECOgo trolley eco
De Go-Trolley ECO is één van de producten van dit populaire merk. Deze ecologische beurstrolley is nóg milieuvriendelijker dan de andere modellen. Dit komt doordat het hele product van papier is gemaakt, zelfs het handvat. Enkel de wieltjes zijn niet van papier! Met deze beurstrolley schenkt u aandacht aan het milieu en aan het gebruiksgemak van de beursbezoekers. Ze kunnen namelijk alles wat ze verzamelen, zoals flyers, giveaway, brochures, etc. verzamelen in deze handige trolley.

Specificaties
De beurstrolley is geheel te bedrukken, inclusief het handvat. Er zit een gleuf in waar de spullen opgeslagen kunnen worden. Er kan van alles in tot een maximum aantal van 14kg. Daarnaast is deze beurstrolley een duurzame en groene keuze. Er wordt stevig FSC papier gebruikt en ook het plastic van de wieltjes is gerecycled. Tevens staat er onderaan de trolley een FSC logo geprint. De trolley is 20 x 30 x 55 cm en is ruim genoeg om een dagje rond te lopen en van alles te verzamelen. Voor de bezoekers is dit heel prettig.

Go-Trolley ECO bedrukken
De beurstrolley is rondom te bedrukken. Hoe de beurstrolleys er uit komen te zien ligt helemaal aan u. Opvallen met deze handige trolleys is gegarandeerd. Uw slogan, logo en nog veel meer kan allemaal samen op de trolley bedrukt worden. Met de Duitse printkwaliteiten zal dit zonder twijfel professionaliteit uitstralen. De levertijd van deze trolleys bedraagt ongeveer 4 weken.

Voordelen van GO
Hieronder ziet u een rijtje met de voordelen van de Go-Trolleys:
•    Zelf te ontwerpen design.
•    Simpel en snel te maken binnen enkele seconden.
•    De fabriek gebuikt alleen FSC papier (recyclebaar) wat zeer milieuvriendelijk is.
•    Grensverleggend promotiebereik tijdens beurzen en daarbuiten (onderweg naar huis).
•    De fabriek staat in Duitsland. Dit zorgt ervoor dat de levertijden kort zijn en ook de kosten niet al te duur zijn.
•    Optimale waarde voor uw geld.
•    Duitse drukkwaliteit.
•    Gegarandeerde aandacht: Maximaal twee aanbieders per beurs.