One Beurstrolley

De GO-Trolley ONE is het meest simpele model. Maar onwijs snel leverbaar! Deze beurstrolley kan enkel bedrukt worden met een sticker van A4 of A5 formaat. Bekijk hem hieronder! 

Getoond: 1 - 1 van 1 resultaten
beurstrolley met opdruk 893-ONE
beurstrolley met opdruk 893-ONE
vanaf 50 stuks

GO-Trolley ONEgo trolley one
De GO-Trolley ONE is het meest simpele model. Deze beurstrolley kan enkel bedrukt worden met een sticker van A4 of A5 formaat. Daarentegen is de levertijd wel aanzienlijk korter. De levertijd is namelijk 2 tot 4 weken. Behalve de voorkant zijn alle onderdelen geprint in aluminium stijl. Dit zorgt voor een extra toevoeging op deze budget gebaseerde beurstrolley.

Specificaties

Er zit een brievenbusgleuf in waar de spullen opgeslagen kunnen worden. Er kan van alles in tot een maximum aantal van 14kg. Dit is zeer handig voor het verzamelen van verschillende brochures en weggevertjes die tijdens de beurs aangeboden worden. De bezoeker hoeft niks te tillen en houdt het makkelijk een middagje uit. Hiermee krijgt u de bezoeker erg blij en gaat ten goede van uw merk. Tevens staat er op het handvat van de trolley een FSC logo geprint. De trolley is 20 x 30 x 55 cm en is dus vrij groot.

GO Trolley ONE bedrukken
Deze beurstrolley kan als enige niet full colour bedrukt worden. Het is wel mogelijk om een A4 papier of sticker aan te brengen op de beurstrolleys, waardoor uw bedrijf toch goed zichtbaar is. Dit model is vooral bedoeld voor klanten met een laag budget en een strakke deadline. Ze zijn namelijk sneller leverbaar, omdat ze in Duitsland in het magazijn liggen.

Voordelen van GO
Hieronder ziet u een rijtje met de voordelen van de Go-Trolleys:
•    Zelf te ontwerpen design.
•    Simpel en snel te maken binnen enkele seconden.
•    De fabriek gebuikt alleen FSC papier (recyclebaar) wat zeer milieuvriendelijk is.
•    Grensverleggend promotiebereik tijdens beurzen en daarbuiten (onderweg naar huis).
•    De fabriek staat in Duitsland. Dit zorgt ervoor dat de levertijden kort zijn en ook de kosten niet al te duur zijn.
•    Optimale waarde voor uw geld.
•    Duitse drukkwaliteit.
•    Gegarandeerde aandacht: Maximaal twee aanbieders per beurs.