Standaard beurstrolley

 

Het Standaard model is de nummer 1 trolley. De kwaliteit is zichtbaar het best. Dit zorgt ervoor dat deze beurstrolley het beste rijdt en ook nog eens het meeste gewicht kan tillen. Deze strandaard beurstrolley is rondom fullcolour te bedukken aan de hand van uw wensen. 

Getoond: 1 - 1 van 1 resultaten
luxe go trolley beurstrolley bedrukt van karton 893-STANDARD
luxe go trolley beurstrolley bedrukt van karton 893-STANDARD
luxe go trolley beurstrolley bedrukt van karton 893-STANDARD
vanaf 50 stuks

GO-Trolley STANDARDgo trolley standaard
Het Standaard model is de nummer 1 trolley. De kwaliteit is zichtbaar het best. Dit zorgt ervoor dat deze beurstrolley het beste rijdt en ook nog eens het meeste gewicht kan tillen. Met de beurstrolley kunt u flink profiteren van beurzen. Met bedrukte trolleys kunnen bij de ingang worden uitgedeeld, waardoor iedereen met deze trolleys rond zal lopen. Dit is natuurlijk ideaal voor uw merk. Als de beurs is afgelopen gaan de bezoekers weer naar huis en nemen zij de trolleys mee, die zij wellicht ook wel bewaren. Ze komen namelijk vaak van pas en zijn gemakkelijk mee te nemen.

Specificaties

Dit model is niet zomaar het beste model. Hij is stevig, rondom te bedrukken en heeft een handig handvat van aluminium-plastic. Dit handvat kan worden ingeschoven met een simpele beweging. Verder is deze beurstrolley 20 x 30 x 55 cm en kan tot maar liefst 25 tot 30 kg gewicht dragen. Deze beurstrolley is van zo’n goede kwaliteit dat het voelt als een echte reistrolley.

Go-Trolley STANDARD bedrukken

De beurstrolley is geheel (full colour) te bedrukken. Hoe de beurstrolley er uit komt te zien bepaalt u helemaal zelf! Opvallen met deze handige trolleys is geen probleem en bijna vanzelfsprekend. Uw logo, huisstijl en nog veel meer kan allemaal op de trolley bedrukt worden. Met de Duitse print kwaliteiten zal dit zonder twijfel professionaliteit uitstralen. De levertijd van deze trolleys bedraagt ongeveer 8 tot 10 weken.

Voordelen van GO

Hieronder ziet u een rijtje met de voordelen van de Go-Trolleys:
•    Duitse drukkwaliteit.
•    Zelf te ontwerpen design.
•    Optimale waarde voor uw geld.
•    Simpel en snel te maken binnen enkele seconden.
•    Gegarandeerde aandacht: Maximaal twee aanbieders per beurs.
•    De fabriek gebuikt alleen FSC papier (recyclebaar) wat zeer milieuvriendelijk is.
•    Grensverleggend promotiebereik tijdens beurzen en daarbuiten (onderweg naar huis).
•    De fabriek staat in Duitsland. Dit zorgt ervoor dat de levertijden kort zijn en ook de kosten niet al te duur zijn.